blog


je_hoofd_boven_het_maaiveld_uit.png

Oudergesprekken

<p>Oudergesprekken. Gaat het werkelijk over wie het kind is en wat het kind op school doet of gaat het over hoe wij het onderwijs zien en of het kind daar wel of niet in past? Welk gesprek wil je eigenlijk met ouders voeren? En wat is daar voor nodig?</p>

Ongekend_talent.png

Ongekende kwaliteiten

<p>We zijn dagelijks bezig met ons functioneren. Wat gaat er al goed? Wat kan er beter? En soms is dat wat beter kan, een oordeel dat in de weg staat om de beste versie van jezelf te zien. Zeker als dat iets is wat je al jaren en misschien, net als ik, al je leven lang hoort. Hoe kan jouw grootste uitdaging veranderen in jouw persoonlijke topkwaliteit? Lees hier meer</p>

oneindige_mogelijkheden.jpg

Oneindige Mogelijkheden

In dit blog hoe ik dagelijks vragen stel en daarmee steeds meer bewustzijn krijg. Laat je inspireren en stel je open voor de oneindige mogelijkheden die beschikbaar zijn voor jou wanneer je leeft vanuit het stellen van vragen.

twijfelen.jpg

Twijfelen is zó 2018

In dit blog lees je over twijfelen. Hoeveel energie kost het jou als je veel twijfelt? Ben je bereid om het op te geven? Ik geef je hier een oefening die je kunt doen om uit de gedachte spiraal te stappen en er achter te komen wat je eigenlijk al weet (Als je alle mitsen en maren even uit zet)

wat_maak_jij_jezelf_wijs.jpg

Wat maak jij jezelf wijs?

Ons brein is een bijzonder interessant orgaan. Maar als je niet weet hoe je er gebruik van kunt maken. Gaat het zijn eigen gang. En dat is het programma dat we in onze eerste levensjaren hebben geleerd. In dit blog lees je over hoe je dat programma kunt veranderen in een programma waar je energie van krijgt.

Ik_eerst.jpg

Eerst ik

In dit blog lees je over het belang van jezelf op de eerste plek zetten. Vooral als je voor de klas staat. Ook geef ik je wat tips mee voor hoe je dat doet als er op een dag zoveel van je verwacht wordt voor anderen te doen.

Uitgerust_opstaan.jpg

Uitgerust opstaan

In sommige periodes is ons brein erg actief. Zo actief dat als je de eerste uurtjes van de nacht geslapen hebt, je al wakker wordt en alle open eindjes die overdag zijn blijven liggen nog voorbij komen. Dat kan heel vermoeiend zijn en is een gebroken nacht geen goed startpunt van de volgende dag. Maar wat als dat ook anders kan? In dit blog vertel ik je hoe je toch uitgerust uit zo'n nacht kunt komen.

opgeruimd.jpg

Opruimen geeft rust

In dit blog vertel ik je over hoeveel rust en dus ook energie het opruimen van mijn huis mij gaf en geef ik je tips hoe jij, door op te ruimen, ook meer rust en energie kunt creëren.