Sabbatical voor één dag

Welke stappen wil jij zetten dit jaar?

Hoe zou het zijn om deze stappen "samen" te zetten? Vanuit rust, in de natuur, in beweging?

Wil jij bewust vormgeven aan jou (werkzame) leven? Stappen zetten die goed passen bij jou en jouw werkplek of onderneming? Wil jij een investering doen in jezelf? In tijd, aandacht en geld? 

Graag nemen wij jou de komende maanden een paar keer mee om stappen te zetten. Vanuit rust, in de buitenlucht en in beweging zet jij jouw gedachten en jouw creativiteit weer in beweging.

We beginnen de dag na een korte kennismaking met een meditatie. In afstemming met jezelf en de geluiden en geuren om je heen loop je samen met een ander en kijk je terug naar de stappen die je tot nu toe gezet hebt. Na deze uitwisseling nemen we de tijd om stil te staan bij waar je nu bent. 

Daarna is het tijd voor een heerlijke lunch in de buitenlucht en vervolgens gaan we verder met het creatieproces. Wat wil je manifesteren en waar wil je aan werken? Welke stappen zijn er voor nodig om dat te realiseren? 

Gegarandeerd ga je naar huis met een fris hoofd, met nieuwe energie en ideeën waar je vleugels van krijgt en een paar mooie contacten om je te ondersteunen met het uitvoeren van je ideeën

Deze dag organiseer ik samen met Astrid Feijen van Astrid uit Arnhem. Astrid's passie is reizen en organiseren en mensen bij elkaar brengen in zinvolle ontmoetingen. Met haar bedrijf Astrid uit Arnhem combineert ze haar talenten en passie en organiseert Astrid diverse bijeenkomsten, teamuitjes en workshops voor zowel de zakelijke als particuliere markt. www.astriduitarnhem.nl

Eind 2019 kwamen we elkaar tegen op een netwerkbijeenkomst en al gauw ontstond dit mooie idee: Een sabbatical voor één dag. Dit idee kwam tot stand, buiten wandelend vanuit rust en de intentie om samen te groeien. Van en met elkaar te leren en gebruik te maken van elkaars kwaliteiten. Zonder van te voren te weten wat er mogelijk was voor ons beiden. 

Deze ervaring willen we graag met jou delen. Onze co-creatie, een Sabbatical dag, biedt ook mogelijkheden voor jou die nu nog ongekend zijn. Wil jij met ons mee op pad? Wil jij jouw creativiteit (weer) laten stromen en ontdekken welke volgende stappen jij wilt gaan nemen dit jaar? We ontmoeten je graag op één of meer van de zes geplande dagen.

Graag tot ziens bij onze sabbatical en bij vragen, aarzel niet om te bellen/mailen.

praktische details:

Data en tijd: 

donderdag 26 maart, 

dinsdag 19 mei, 

zaterdag 6 juni, 

zaterdag 5 september, 

donderdag 10 september en 

dinsdag 6 oktober van 10.00 tot 15.00 uur

In park Zypendaal in Arnhem

Maximale grootte van een groep is 8 personen

losse inschrijving mogelijk voor €69,-* en deelname aan vier sabbaticals €199,-* 

(*deze bedragen zijn exclusief btw voor ondernemers)